Skudd- og eksplosjonssikrede bygninger, dører og fasader

Skuddssikring og eksplossjonsikring av bygninger, dører og fasader - en alvorlig trussel krever sertifisert motstand.

Når en bygning skal bli beskyttet mot hærverk, manuell angrep, skudd og eksplosjoner, er det avgjørende å velge riktige produkter og løsninger.

 

Lag en risikovurdering

For å velge riktig produkt for bygningen og fasaden, må det lages en risikovurdering, som vurderer risikoene som finnes. Den nåværende sikkerhet bør vurderes og eventuelle mangler blir definert. I tillegg må konsekvensene av et eventuelt angrep drøftes, og ut ifra dette vil det være mulig å kunne ta de rette beslutningene om produkter og løsninger. Vi anbefaler alltid å velge en sertifisert løsning.

 

Få råd om den beste sikkerheten i bygningen 

Gunnebo har 250 års erfaring med sikkerhet og har i mange år sikret de mest utsatte stedene i Norden. En risikovurdering har da funnet den beste løsning som skaper trygghet.

Du kan på denne siden laste ned vår gratis guide om sertifiseringer, standarder og forskrifter, samt se en kort video som forklarer emnet.

 

Sertifiserte dører og fasader for å sikre bygningen

Gunnebo tilbyr et bredt spekter av produkter med høy sikkerhet med motstand mot hærverk, manuell angrep, skudd og / eller eksplosjoner.

Sikkerhetsdører

Sertifiserte sikkerhetsdører og fasader som beskytter mot inntrenging, skudd og eksplosjoner. Se vårt utvalg av ulike produkter med ulik sikkerhet og sertifiseringer.

Se våre sikkerhetsdører her

Personsluser / Sikkerhetssluser

Personsluser er effektive i områder hvor bare autoriserte personer kan komme inn. Slusene er tilgjengelige med forskjellige beskyttelse mot skudd, angrep og eksplosjoner.

Se våre personsluser her

Last ned guide på sertifiseringer og standader

Last ned vår gratis guide som beskriver sertifiseringer, standarder og bestemmelser for produkter som beskytter mot skudd, eksplosjoner og manuell angrep.

Få den her

Kontakt Oss

Video - Presentation

Lær alt du trenger om standarder og sertifiseringer i denne korte videoen.

  

 

 

Se kort video presentasjon om våre sikkerhetsdører er både energieffektive , vil passe inn i de aller fleste lokasjoner estetisk, og høy sikkerhet.

 

 

 

 

Video - Tester

Se kort video av hvordan en sikkerhetsdør blir testet mot manuell angrep

  

 

Se kort video med utendørs testsprengning.