Sikkerhetsløsninger til gullsmeder

​Gullsmeder: Skap trygghet med korrekt sikring av butikken​

Skap tryghet i butikken ved sikring utenfor butikken, kontroll over hvem som kommer inn i butikken samt oppbevaring av verdier inne i butikken.​

Elegant og sofistikert design, kombinert med den beste tekologi på markedet, gjør at våres sikkerhetsløsninger er egnet til alle områder hvor estetikk, pålitelighet og kompromissløs sikkerhet er i høysetet.​


Løsningsforslag til gullsmeder

Tilpassede løsninger: 
Gunnebo har installert sikkerhetsløsninger hos gullsmeder, retail, kontorbygninger og områder/bygninger med behov for ekstra høy sikkerhet. Vi tilpasser alltid våre løsninger etter hva som er behovet, og selvfølgelig hva kunden ønsker​.

Perimeter - Pullerter​ - Start sikkerheten utenfor butikken.

​Beskytt butikken mot sjokkbrekk ved bruk av bil som kjører inn i fasade med pullerter. Pullertene kan leveres i forskjellig klassifisering som også vil kunne motstå tunge lastebiler i stor fart.
Pullertene kan leveres som alminnelige stolper, men kan også kamufleres som blomsterkasser og benker. Disse er også klassifiserte ​for angrep med bil/lastebil.
perimeter pullerter til gullsmeder pullerter på gate pullerter

Sikkerhetssluser - Få full kontroll over hvem som kommer inn i butikken.​

Sluse monteres i inngang til butikk, slik at kunder må gå igjennom denne for å komme inn. Her må da personalet åpne døren for kundene, dette kan gjøres via trykknapp, fjernstyring osv.
Slusen vil kunne leveres i innbruddsikret materiale, og også skuddsikret materiale.​

Verdiskap - Beskytt dine verdier inne i butikken​
Beskytt dine verdier i en safe som er beskyttet mot innbrudd, brann og eksplosjon. Alle våre safer er sertifisert ihht høyeste standard, så de yter den aller beste beskyttelse.
Safene kan leveres i forskjellige beskyttelsesgrader, og selvfølgelig i mange forskjellige størrelser.​


personsluse inngang til gullsmeder

​Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg.