Inngangsdøre til treningssentre

​Få kontroll av juks i treningssentre med enkel sjekk ved inngangen.

Mange treningssentre opplever at flere og flere mennesker, er juks seg inn i gym uten å være medlem. Snyltere glideren å maskinerne, de tar plassen fra de betalende kunder, og det er frustrerende å måtte kontrollere og overvåge Gunnebo tilbyr mange ulike løsninger for treningssentre for eksempel inngangsdører og sluser hvor medlemskort eller fingeravtryk gir tilgang til treningsfasiliteter.

 

Tilpassede løsninger

Gunnebo har satt automatiserte dører og låser op til treningssentre i mange forskjellige steder, og løsningene kan tilpasses etter behov. For eksempel tidslås sett åpningstider, eller hvis rommet har nådd sin kapasitet, alarm hvis det er forsøkt innbrudd, biometriske kontroller, etc.

“De nye dører gjør de ansatte kan konsentrere seg om besøkende og kunder, i stedet for å se dem som kommer og går”

Fitness World

døre til treningssentreRimelig og enkel inngangsløsning

Her er optatt en SlimStile BA Tripod og en Glasstile S i resepsjonen på treningssenteret. Når en person ønsker å komme inn i senteret må han vise medlemskortet sit, hvoretter de ansatte åpnes GlasStilen. Tripoden teller antall personer, der forlader senteret.

 

 

 

inngangslåger til treningssentreHøyere sikkerhet

Her er optatt en Speedstile FP med adgangskontroll. Når en person ønsker å komme inn i senteret, må han søke sitt medlemskort til dørene åpne. Inngangen krever iklke ansatte, og du kan ikke jukse seg med falsk utløpt medlemskort.

 

 

 

adgangsdøre til treningssentreHøyeste sikkerhet

Med en sluse som denne SkySas med adgangskontroll, kan du være sikker på at ingen utenfor gyldig medlemskab kommer inn til senteret Bare én person kan komme gjennom slusen på en gang, og kun med gyldig medlemskort eller fingeravtrykk. Denne løsningen er egnet for  bemannet sentre eller sentre med natt åpning.

inngangsdøre til fitnesssentre

​Fordeler

  • Mindre eller ingen kontroll

  • Fokus på kundeservice, ikke kontroll

  • Ingen snyltere som ikke betaler

  • Mer plads til betalende kunder

  • Mindre slitasje på maskiner

  • Mindre bruk av vann, håndklær mv.

  • Mere tryghed for kundene

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis ønsker du å kontakte en rådgiver