Inngangsløsninger til treningssentre

​Få kontroll på de som sniker seg inn i treningssentre med enkel sjekk ved dørene.

Mange treningssentre opplever at flere og flere mennesker sniker. De kan gå inn sammen med andre eller bare vise medlemskortet, uten å ha betalt avgiften. Det er tap av inntekter, og ikke minst frustrerende for flere sentre. De ansatte må bruke uforholdsmessig mye tid på å følge med/undersøke om folk har gyldig adgang, i stedet for å konsentrere seg om de kundene/medlemmene som faktisk trenger hjelp/bistand.

 

Tilpassede løsninger

På befaring måler vi nøyaktig opp, og gir et tilbud med gode og tydelige skisser som passer ditt/dine treningssentre best mulig. Vårt mål er at du skal slippe uønskede og ikke betalende gjester, samt at du skal tjene på utbedringen og investeringen du gjør.

“De nye dørene gjør at de ansatte kan konsentrere seg om besøkende og kunder, i stedet for å bare kontrollere de som skal inn.”

Fitness World

døre til treningssentreRimelig og enkel inngangsløsning

Her er en SlimStile BA Tripod og en Glasstile S (port) i resepsjonen på et treningssenter. Tripoden leser alle kortsystem, og holder god oversikt. Hvis en ønsker å gå gjennom GlasStilen så må den åpnes i resepsjonen. Enkle, gode og veldig driftssikre løsninger.

 

 

 

inngangslåger til treningssentreHøyere sikkerhet

Her er en Speedstile FP med adgangskontroll. Når en person ønsker å komme inn i senteret, må han/hun legge medlemskortet på leseren for at dørene skal åpnes. Det er sensorer i panelet som kun slipper inn en om gangen. Krever ingen ansatte, og man kan ikke jukse med utløpt medlemsskap.

 

 

 

adgangsdøre til treningssentreHøyeste sikkerhet

Med en sluse som SkySas har du veldig god adgangskontroll. Kun en person kan være i slusen av gangen, og døren må lukkes før neste dør åpnes. Passer godt til ubemannede sentere. SkySas leser alle kortsystem, og holder god oversikt.

inngangsdøre til fitnesssentre

​Fordeler

  • Mindre eller ingen kontroll

  • Fokus på kundeservice, ikke kontroll

  • Ingen snyltere som ikke betaler

  • Mer plads til betalende kunder

  • Mindre slitasje på maskiner

  • Mindre bruk av vann, håndklær mv.

  • Mere tryghed for kundene

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis ønsker du å kontakte en rådgiver