Adgangssperrer til svømmehaller

Inngangsløsninger for svømmebassenger

Inngangsløsninger for svømmehaller og badeland

Effektive og sikre løsninger som kan tilpasses alle typer adgangskontroll

Gunnebo tilbyr mange typer dører og inngangsløsninger for svømmebassenger, idrettshaller, feriesentre, etc. hvor for eksempel medlemskort, billett eller biometri gir tilgang til fasiliteter.

Våre systemer kan kobles sammen med alle typer adgangskontroll, så de er enten enkle stående innsats løsninger eller kan kobles sammen med eksisterende systemer som snakker med en sentral kontroll.

Gunnebo er markedsleder i inngangsløsninger, og tilbyr et meget bredt spekter av løsninger for alle behov og miljø.

 

Tilpassede løsninger

Gunnebo har installert dører og sluser til treningssentre, idrettshaller, svømmehaller og lignende over hele landet, og løsningene kan tilpasses etter behov. For eksempel kan det settes tidslåser som gjør at det kun er mulig å komme inn i åpningstid, alarm ved sniking osv.

 

Personsperre - Enkel og kostnadsbevisst inngangsløsning til svømmehaller

En personsperre (Tripod) er en enkel løsning som gir tilgang via f.eks billett, og kan telle antall personer som angir gjennom. Med eller uten automatisk tilgangskontroll. 

Personsprre til svømmebassengerGunnebo SlimStile BA (Lite) 

Modellen er tilgjengelig i flere versjoner; på en pedestal som vist på bildet eller veggmontert, forberedt for kortlesere etc.

Les mer og last ned datablad

 

 

personsperre tripod Gunnebo SlimStile EV 

Modellen er tilgjengelig i flere versjoner, for eksempel med med klatring- og underkrypsdetektering, kan installeres utendørs

Les mer og last ned datablad

 

tripod svømmebassengerGunnebo Tristile RO 
En elegant turnstiles med avrundede hjørner. Ideell for steder hvor estetikk og tilpasning er viktig, og hvor det er en stor strøm av mennesker. Toppen er tilgjengelig i et utvalg av tre og stein.
Les mer og last ned datablad


 

SpeedStiles - Pålitelig og elegant løsning

Gunnebo kan tilby et bredt utvalg av Speed Gates løsninger. Her er de som vil passe inn i et miljø på stadioner / svømmehaller ect.

Gdøre til svømmebassengerunnebo SpeedStiles BP
Modellen er kjennetegnet ved en stor pålitelighet. Er testet for minimum 4.000.000. passasjer. Preget av ekstremt rask åpning / lukking av passasjen og veldig stillegående. Den samme teknologien brukes i Metro prosjekter. Er tilgjengelig i flere lengder og bredder, så vel som i en rekke forskjellige materialer.

Les mer og last ned datablad
 

døre til svømmebassengerGunnebo SpeedStiles FP
Modellen er preget av høy pålitelighet, og er vår mest solgte versjonen. Det vil være tilgjengelig i flere lengder og bredder, så vel som i en rekke forskjellige materialer.

Kan også leveres i glasshøyder fra 1200mm og opptil 1800mm

Les mer og last ned datablad

 

svømmebassenger døreGunnebo SpeedStiles FLS
Modellen er karakterisert ved å ha smalle og gjennomsitkige kabinetter. Dørene er klaff-dører som åpner i passasjen retning. Den er tilgjengelig i forskjellige lengder og bredder og ulike glasshøyder. 
Mulighet for montering av en "service-dør" på siden, som gjør det meget plassbesparende.
Les mer og last ned datablad

 

Rotasjonsgrinder / Turnstiles  - Høy sikkerhet

Rotasjonsgrinder i halv- eller fullhøyde, som kan installeres både inne- og utendørs. Dette gir løsning med høy sikkerhet og høy kapasitet, og kan integreres med alle kortlesersystemer.

rundkjører for svømmebassengerGunnebo Rotatech halv høyde

Modellen er tilgjengelig som på bildet,
og kan leveres med avsperring på sidene også for å avgrense passasjen. Denne modellen er egnet for svømmehaller, slik det er utformet for steder med mange mennesker og stor strøm.

 

 

turnstiles for svømmebassengerGunnebo Rotatech Full høyde

Modellen finnes i flere varianter, delvis malte, delvis galvanisert og dels i rustfritt stål. Tilgjengelig med og uten tak, enkle eller doble ... uendelige muligheter.
Denne modellen i full høyde er perfekt for steder med mange mennesker, og kan også brukes i ubemannede lokasjoner, da denne er i full høyde.

 

inngangsrundkjører til svømmebassengerGunnebo Rotasec

RotaSec har en estetisk og robust design med tre (120 °) eller 4 (90) rotorer. Den er tilgjengelig med rustfritt stål eller malt, og med et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Kan installeres både innendørs og utendørs, og er tilgjengelig med en eller to passeringer. Den er ideell for steder som stadioner, svømmehaller  og lignende.

 

Service dører / Handicap Dører

Gunnebo Servicedører / handicap dører passer perfekt i kombinasjon med SpeedStiles, men kan også brukes som en frittstående løsning.

service dør svømmebassengerGunnebo Service Gate

Primært for bruk sammen med SpeedStile FLs, fordi modellen er lik SpeedStile FLS kabinettet.
Den kan operere frittstående eller med 2 kabinetter mot hverandre, avhengig av den ønskede passasjebredde. Finnes i ulike lengder og bredder og forskjellige glass høyder.

 

glasdør Gunnebo Glass Stile S

Modellen er preget av sitt tidløse design.
GlasStile S passer perfekt sammen med høyden på SpeedStile BP, FP og FLs, da høyden og utførelsen er lik. GlasStile S kan åpnes via et signal fra kortleser, trykknapp eller radar.
Les mer og last ned datablad

 
 
glasbarriereGunnebo Rekkverksløsning
 

Består av stolper i børstet rustfritt stål, i høyde 1000mm. Glassfester på siden av stolpene holder fast glassene. Glassene produseres på mål for å kunne skreddersy en perfekt løsning.

inngang svømmebassenger

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du ønsker å kontakte en av våre rådgivere

svømmebassenger døre